avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bransament comun gaze naturale casa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bransament comun gaze naturale casa

Salut. Am o mica nelamurire legata de bransamentul la gaze naturale. Eu in momentul de fata locuiesc la casa, intr-o curte comuna impartita pe doua proprietati. Noi suntem conectati la reataua de gaze naturale de la vecinul de vis-a-vis, primul care a si facut magistrala. Recent vecinul de langa noi a facut cerere pentru racordare la gaze naturale, doar ca conexiunea nu a fost facuta de la vecinul de cis-a-vis ca in cazul nostru, ci direct in bransamentul nostru. Intrebarea mea este: este in vreun mod legala treaba asta sau ar fi trebuit sa ceara autorizatie de la noi pentru a se 'intepa' in teava noastra de gaz ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:42, 24 August 2023
Este legală treaba, conducta e una și aceeași. Dvs. ați prelungit-o pe a vecinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Racordare la retea de gaze naturale stela chelner stela chelner Buna ziua Pentru o casa noua urmeaza sa se faca racordarea la instalatia de gaze. Numai ca este urmatoarea situatie: de la coloana principala a fost adusa ... (vezi toată discuția)
Racordare congaz andral andral Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. In urma cu doi ani,in orasul nostru s-au bagat gaze. Avand in vedera ca magistrala de gaz nu trecea si pe ... (vezi toată discuția)