avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna sera! Va supun atentiei urmatoarea speta: am o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna sera! Va supun atentiei urmatoarea speta: am o proprietate ...

Buna sera! Va supun atentiei urmatoarea speta: am o propietate si am.solicitat dosar pentru gaze la casa. Am solicitat ca racordarea sa se faca dintr- o conducta aflata in apropierea casei, acesta cpnducta fiind lpe un drum de servitute. Solicitarea mi-a fost respinsa , dandumi-se solutie sa se traverseze toata curtea (40 m) , bransamentul facandu-se din conducta din drumul principal. Pana aici, nimic deoaebit! Amanuntul care face diferenta este faptul ca teava de gaze, nu este in fata propietatii, ci , culmea este pe propiwtatea mea! Ceea ce este gresit in planul celor de la distributie!
Cum pot proceda sa ii conving legal sa imi dea aprobare sa trag de unde am solicitat eu, ca sa nu ma gandesc eu, sa le sugerez sa schimbe magistrala de pe pripietatea mea!
Cel mai recent răspuns: Vicktoras , utilizator 14:36, 13 Martie 2023
Cand ati achizitionat bunul imobil,instalatia de gaze exista??
Sarut mana! Este voba de un teren, pe care construiesc o casa! Am primit aviz de la compania de distributie gaze! Acum doresc sa ma racordez la reteaua de gaze. Toata istoria se termina la racordarea din reteaua de distributie! Pentru a ma racorda, cei de la distributie mi-au dat ca si solutie racordarea dintr-o conducta care pe planul lor, este situata in afara propietatii mele, dar in realitate conducta cu pricina este chiar pe propietatea mea!
Eu initial, am solicitat sa se faca racordarea dintr-o zona care este in apropierea casei construite! Ei , dau solutie sa ma racordez dintr-o conducta situata la 40 m de constructie, si care este , asa cum am spus este in realitate pe terenul meu, dar in planurile celor de la distrigaz, conducta este in afara propietatii! II pot obliga sa scoata conducta de pe propietatea mea? in cazul in care imi refuza solicitarea de a ma racorda unde doresc eu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate plan topografic proprietate pentru bransament gaz DanLiciu DanLiciu Buna ziua, Sunt in proces de racordare a imobilului personal la reteaua de gaze naturale. Am ajuns in stadiul in care operatorul economic ales de Distrigaz ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata am realizat o extindere a conductei de gaze pe ... cataliniorga75 cataliniorga75 Buna dimineata Am realizat o extindere a conductei de gaze pe un drum de servitute unde sunt mai multi proprietari in 2020 Investitia a fost achitata in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ... ADragos1987 ADragos1987 Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am ... (vezi toată discuția)