avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am avut o hotarare la judecatorie pe perimare.eos a facut recurs si instanta a admis recursul,adica a schimbat in tot hotararea judec.pe motiv de tardivitate a contestatiei.de ce nu s a respins la judecatorie daca era tardiva?stiu ca este loc de interpretare,dar doctrina si practicaspun ca este perimare.ce fac mai departe?va rog,un raspuns.
Cel mai recent răspuns: amodrogeanu , utilizator 12:30, 29 Octombrie 2019
Mai intai trebuie sa ne lamuriti - perimare sau tardivitate?
Folositi doua notiuni diferite si nu se intelege.
Domnul a invocat in contestatie perimarea executarii. Instanta - in calea de atac a admis-o pe motiv de tardivitate (introducerea contestatiei tardiv). Eu asta am inteles.

Hotararea din calea de atac este definitiva. Dar pentru liniste, puteti merge la un avocat pentru interpretare.
de ce nu a respins judecatoria contestatia ca tardiva?
contestatie la executare ptr.intervenirea perimarii si admisa la judecatorie.la tribunal contestatie respinsa ptr.tardivitate(in recursul depus de eos).de ce nu a respins-o judecatoria ca tardiva?multumesc
Se poate intampla ca judecatorii sa greseasca.
Probabil ca in apel au judecat bine.

Alte discuții în legătură

Obtinere certificat de grefa in vederea stoparii executarii silite ancut75 ancut75 Constată perimată executarea silită derulată de Societatea Civilă Profesională de Executori Judecătoreşti. Anulează actele de executare întocmite ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare rosiorilor rosiorilor Sunt din Braila. La o hotarare a tribunalului Braila privind un litigiu de munca, am formulat recurs la Curtea de Apel Galati. In luna septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare - problema teoretica art. 317 al.2 codul de procedura civila adrin adrin CONTESTATIA IN ANULARE se admite numai daca motivele aratate la art. 317(1), nu au putut fi invocate pe calea apelului sau recursului. Insa, cu toate ca ele nu ... (vezi toată discuția)