avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Rampa acces persoane cu dizabilitati clinica ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Rampa acces persoane cu dizabilitati clinica stomatologica

Buna ziua,

Rampa de acces este obligatorie la o clinică privată stomatologică? Exista vreo lege sau normativă care prevede acest aspect?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 29 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap
art.62
(1) Clădirile de utilitate publică, căile de acces, clădirile de locuit construite din fonduri publice, mijloacele de transport în comun și stațiile acestora, taxiurile, vagoanele de transport feroviar pentru călători și peroanele principalelor stații, spațiile de parcare, străzile și drumurile publice, telefoanele publice, mediul informațional și comunicațional vor fi adaptate conform prevederilor legale în domeniu, astfel încât să permită accesul neîngrădit al persoanelor cu handicap.
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am o nelămurire , va rog dacă ma puteți ajuta ... Băieșu Flaviu Băieșu Flaviu Buna ziua , am o nelămurire , va rog dacă ma puteți ajuta , Este necesară o rampa pt persoanele cu handicap la o clinica medicală particulara ? ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie la bloc rampa pt persoane cu handicap? gabriela constantinescu gabriela constantinescu Este obligatorie la intrarea in bloc rampa (pentru evitarea scarilor) pentru persoane cu probleme de sanatate? Multumesc (vezi toată discuția)
Rampe ContSters81656 ContSters81656 Rampele pentru persoanele cu dizabilitati sunt obligatorii atat pentru firmele de stat cat si pentru cei privati? La o societate(SRL) daca nu are angajati cu ... (vezi toată discuția)