avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de concesiune

Buna ziua, va rog sa ma lămuriri in ce privește următoarele aspecte. Cimitirul comunal poate fi dat in concesiune de către primarie bisericii? Sau poate fi dat doar in administrare? Dreptul de administrare conferă administratorului dreptul de a impune taxe pentru cimitir și anumite reguli? Care este modalitatea cea mai eficientă astfel încât biserica sa poată folosi cimitirul întocmai ca și un proprietar? Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Donatie loc de veci Stroe Mariana Stroe Mariana Buna ziua, am obtinut un act de donatie a unui loc de veci, sunt nepoata grad 5 rudenie, preotul de la cimitir nu vrea sa imi faca actul de concesiune pe ... (vezi toată discuția)
Donație loc de veci Margerita Margerita Buna seara, am următoarea speța: printr-un act de concesiune detin 1 loc de veci la cimitirul Chitila care vreau sa-l donez mătușei mele. Cum se ... (vezi toată discuția)
Adresa catre primarie sandel2410 sandel2410 Doamne ajuta! As dori sa ştiu cum sa întocmesc o adresa catre Primarie pentru a ne comunica situatia clara a unei proprietati agricole. Sunt preot intr-o ... (vezi toată discuția)