avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare online cu produse cumpărate din afara UE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare online cu produse cumpărate din afara UE

Buna seara, as vrea sa cumpăr produse din China prin platforma wish și să le vand pe net. Am văzut multe magazine pe facebook care vand produse,am inteles ca practic este ilegal.
Sa spunem ca pe luna as face vanzari de circa 1.000 lei. Ce se poate intampla? Cum pot proceda pentru a nu avea probleme ?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:42, 29 Octombrie 2019
Nimic nu este ilegal per se, inclusiv comertul cu China.

Va inregistrati fiscal in Romania si, apoi, cumparati si vindeti.

Nu este simplu, dar nici complicat.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin fizic , vrea sa ofere clientilor si posibilitatea de a comanda online. Claudia O.Z Claudia O.Z Bună ziua! Am un magazin fizic , comert cu amanuntul. Fiindca vanzarile au scazut foarte mult in general iar acum cu raspandirea virusului COVID19 va fi si ... (vezi toată discuția)
Vanzari pe facebook - care sunt conditiile? anka123456 anka123456 buna ziua.as avea si eu o intrebare.mi-am deschis un cont de facebook si as dori sa vand haine si altele.am vazut ca sunt o gramada de astfel de ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzari second hand la kg ideeculturala ideeculturala Buna ziua. Am un magazin second hand in care vand diverse produse: haine, incaltaminte, gablonturi, etc. Am coduri CAEN necesarii vanzarii produselor cu ... (vezi toată discuția)