avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Operare in gestiune electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Operare in gestiune electronica

Buna ziua.
As vrea sa aflu daca un inspector de calitate care întocmește rapoarte de neconformitate are voie (dpdv al legii) sa opereze în gestiunea electronică mutarea produselor neconforme intr-o gestiune de produse neconforme sau gestionarul stocului este cel care trebuie sa opereze electronic aceasta mutare?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:12, 30 Octombrie 2019
Odata ce produsele sunt considerate neconforme, trebuie mutate in gestiunea corespunzatoare. Acest lucru poate fi facut electronic de oricare dintre parti (gestionar sau inspector) asa cum este stabilit in firma, cu certificarea celeilalte parti. Adica, trebuie semnatura amandorura pe bonul de transfer.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
Iulian MANEA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestionar sau nu ? sabinna sabinna O persoana are in gestiune toate calculatoarele din societate. Acestea sunt folosite de salariati in indeplinirea sarcinilor de serviciu fiind preluate de ... (vezi toată discuția)
Vanzari en gross si en detaille phasiphae phasiphae am o firma cu care vand produse cu ridicata dar am si multi clienti care doresc sa cumpere en detaille .contabilul meu imi spune ca nu se poate vinde in ambele ... (vezi toată discuția)
Produse finite si productia in curs de executie corish corish Buna ziua!As avea si eu nevoie de niste lamuriri.In cazul unui produs finit returnat de client ca fiind neconform, cum procedez? Imi este clar ca trebuie sa-l ... (vezi toată discuția)