avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Utilitățile mele pe proprietatea altuia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Utilitățile mele pe proprietatea altuia

Tatăl meu a vândut o bucata de teren din curtea noastra surorii mele care, după ce și a construit casa pe acel teren aracordat la apa și canal care sunt contractate pe numele meu. 8n urma vânzării canalul colector și ceasul de apa au rămas pe proprietatea ei și mi a spus ca acum sunt ale ei și ca eu trebuie sa mi fac alt contract și sa ma rebransez din nou ca altfel mi le taie. Ce sa fac în situația asta? Are dreptul sa le taie?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:34, 30 Octombrie 2019
Dumneaei nu se poate debransa, taia*, legal, de la reteaua de apa pentru ca acel contract nu este pe numele dumneaei..
Daca nu ati prevazut nimic in contractul de v-c legat de asta...o sa trebuiasca sa inchideti acel contact si sa va rebransati din nou. Sau sa solicitati, la operatorul de apa, mutarea acelui bransament pe proprietatea dvs., daca este posibil, si dumneaei sa se rebranseze.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Octombrie 2019
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate comuna Miha89 Miha89 Buna ziua,am o intrebare in legatura cu proprietatea detinuta si sper sa ma puteti ajuta. In curte sunt doi proprietari, eu detin parterul cu teren aferent si ... (vezi toată discuția)
Dezvoltatorul refuza sa cedeze contractul de furnizare apa Cristi12344321 Cristi12344321 Cu toate ca a vandut 98 % dintre proprietatile imobilului si ne-am constituit in asociatie de proprietari de mai bine de 1 an, dezvoltatorul imobilului refuza ... (vezi toată discuția)
Debransare radet ilione ilione Este obligatoriu proiectul de debransare RADET in conditiile in care blocul a fost debransat pentru neplata facturilor la 1 martie ? Exista o lege sau un ... (vezi toată discuția)