avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Angajare absolvent de drept
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Angajare absolvent de drept

Bună ziua. Daca la mine in firma angajez un absolvent de drept cu diploma de licență poate sa reprezinte firma in procese civile?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 30 Octombrie 2019
Il angajati pe functia de consilier juridic?
Da.
Consilierul juridic în activitatea sa asigura consultanţă şi reprezentarea autorităţii sau institutiei publice în serviciul careia se afla ori a persoanei juridice cu care are raporturi de muncă, apara drepturile şi interesele legitime ale acestora în raporturile lor cu autorităţile publice, instituţiile de orice natura, precum şi cu orice persoană juridica sau fizica, română sau străină; în condiţiile legii şi ale regulamentelor specifice unităţii, avizeaza şi contrasemnează actele cu caracter juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre consilier juridic mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos puteti sa imi spuneti si mie daca un angajat cu functia de jurist, (este angajat din noiembrie 2007) care a urmat cursurile facultatii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pot reprezenta in instanta o firma ca simplu jurist, ... juridic.answer juridic.answer Buna ziua! Pot reprezenta in instanta o firma ca simplu jurist, fara a fi inscris la Uniunea Juristilor? Am un temei legal pentru acest lucru? (vezi toată discuția)
Ce este consilierul juridic? ionutzt ionutzt Buna Ziua imi puteti spune va rog ce inseamna consilier juridic din toate punctele de vedere sau mai multe detali? Va multumesc, respectuos! (vezi toată discuția)