avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Tichete de masa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Tichete de masa

Buna seara as dori sa aflu daca are dreptul sa imi taie tichetele de masa pt demisie.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 13:49, 31 Octombrie 2019
Procedura - modul , cand etc. - de acordarea a tichetelor de masa, ar trebui sa se regaseasca in contractul colectiv de muncă aplicabil sau in regulamentul intern.
Prin urmare, verificati daca este posibil ceea ce doriti dvs.
Buna ziua
Toate aceste aspecte se stabilesc prin reglementari interne ale societatii. Verificati daca ati fost informat de aceste aspecte anterior incetarii CIM.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pauza de masa la program de 6 ore gheorghe28 gheorghe28 Buna seara. La un program de 6 h, dupa cat timp am voie, legal, sa mi iau pauza de masa? 3, 4 sau 5h? (vezi toată discuția)
Pentru decesul socrului un angajat la o firma privata cate zile ... idaadi idaadi pentru decesul socrului un angajat la o firma privata cate zile de concediu are? Multumesc mult (vezi toată discuția)
Buna ziua! imi puteti spune, va rog frumos daca un angajat s-a ... Iulia. 2021 Iulia. 2021 Buna ziua! imi puteti spune, va rog frumos daca un angajat s-a casatorit in luna octombrie, poate sa-si ia cele 5 zile libere in luna decembrie? Exista un ... (vezi toată discuția)