avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! imi puteti spune, va rog frumos daca un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! imi puteti spune, va rog frumos daca un angajat s-a ...

Buna ziua! imi puteti spune, va rog frumos daca un angajat s-a casatorit in luna octombrie, poate sa-si ia cele 5 zile libere in luna decembrie? Exista un termen in care poate sa si le ia? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:33, 15 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!
Zilele se acorda in luna in care are loc evenimentul avand in vedere ca zilele libere sunt in legatura cu evenimentul respectiv justificat de un document, in speta, certificatul de casatorie.

[ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura - modul , cand etc. - de acordarea zilelor libere platite in cazul unor evenimente familiale deosebite, ar trebui sa se regaseasca in contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.
Prin urmare, verificati daca este posibil ceea ce doriti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in ce interval de timp se pot solicita zile libere ... DoinaGeleriu DoinaGeleriu Buna ziua, In ce interval de timp se pot solicita zile libere platite pentru evenimente familiale deosebite.( un salariat a anuntat in dec.2020 ca in luna ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite casatoria salariatului ionela11 ionela11 zile libere platite casatoria salariatului Buna ziua, Daca avem un salariat care o sa isi ia 5 zile libere platite conform regulamentului intern cum e mai ... (vezi toată discuția)
Buna seara!am o intrebare..cate zile de concediu am,deoarece ... mihaelanita78 mihaelanita78 buna seara!am o intrebare..cate zile de concediu am,deoarece tatal meu vitreg a decedat?mentin ca a avut aceiasi adresa..si plus de asta,eu tb sa recuperez la ... (vezi toată discuția)