avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile libere platite casatoria salariatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile libere platite casatoria salariatului

zile libere platite casatoria salariatului

Buna ziua,
Daca avem un salariat care o sa isi ia 5 zile libere platite conform regulamentului intern cum e mai bine sa isi faca cererea inainte de casatorie sau poate si dupa casatorie?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 23 Septembrie 2021
Procedura - modul , cand etc. - de acordarea zilelor libere platite in cazul unor evenimente familiale deosebite, ar trebui sa se regaseasca in contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.

Prin urmare, verificati in documentele sus mentionate ceea ce doriti dvs. sa aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! imi puteti spune, va rog frumos daca un angajat s-a ... Iulia. 2021 Iulia. 2021 Buna ziua! imi puteti spune, va rog frumos daca un angajat s-a casatorit in luna octombrie, poate sa-si ia cele 5 zile libere in luna decembrie? Exista un ... (vezi toată discuția)
Zile libere legale pentru a doua casatorie Alexalory23 Alexalory23 Buna seara. Am si eu o intrebare. Daca sunt la adoua casnicie mai beneficiez de cele 5 zile libere. De la servici mi s-a spus ca nu, dar atat. Am cautat in ... (vezi toată discuția)
Zile libere la casatoria copiilor stefan60 stefan60 Buna ziua, va rog sa-mi spuneti si mie cate zile libere se acorda la casatoria unui copil, daca sunt platite si ce articol de lege prevede aceasta situatie. Cu ... (vezi toată discuția)