avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda in contestatie !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda in contestatie !

Buna seara ! Am si eu o intrebare aparent banala, am primit mai multe pareri/opinii, dar niciuna avizata si as avea nevoie !
Am primit o amenda de la ITM cu cateva luni in urma, care nu isi avea rostul nicidecum, a fost un abuz, o neintelegere,au inteles si inspectorii mai tarziu. Acea amenda este in contestatie in instanta,totusi apare la primarie,si nu-mi pot plati impozitele la casa,masini,terenuri.
Nu exista nicio solutie pentru asa ceva ? Sunt obligat sa nu platesc niciun impozit fiindca altfel se duc banii acolo la amenda care este in contestatie ? Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Mr Scarlat George , utilizator 17:12, 31 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspunsul dumnevoastra !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda itm netransmitere revisal in aceeasi zi Vexx Vexx Buna seara! De curand am primit o amenda de la ITM pentru netransmiterea la timp in revisal a unui contract pe care l-am inchis. (Art. 9 alin. 1 lit.c din HG ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta a angajatorului, ce sanse am ? antonyc antonyc Vreau sa dau in judecata angajatorul, ajutati-ma sa aprecieze ce sanse am sa castig pe baza urmatoarelor motive 1) Sunt angajat de 6 luni dar nu am ... (vezi toată discuția)
Recomandata de la posta (ar) Roger25 Roger25 Buna ziua, Astazi am primit in posta un aviz de la posta ca mi-a sosit o recomandata, si ca nu am fost astazi acasa, de aceea mi-a lasat-o in posta. Scrie ... (vezi toată discuția)