Intre mine si vecin exista un lac care a fost folosit pana la un punct.La primarie acest lac nu figureaza in schita imobilelor.Primaria a spus ca nu exista cadrul legal.Am voie pe malul meu sa am pomi?Precizez ca cu toti copacii dupa margine am tot fost obligati sa mutam gardul pana cand copacii au ajuns dupa gard din cauza eroziunii..A fost un proces in 1984 in care martorii au spus ca este bun comun dar ca doar vecinul are grija de acest lac.La acel proces sa spus ca lacul are 5m latime si 15 m lungime dar in realitate are 10m latime si 30 lungime.Vecinul are atata grija incat de atunci tot mutam gardul.Precizez ca in perioada dinainte de proces noi am intrat si am intarit malul de pe partea noastra.Am nevoie de o consultanta juridica.
Pentru consultație mergeți la un avocat din zona dvs cu actele avute,explicați acestuia ce anume doriti etc.Este greu sa inteleaga cineva problema dvs ,fără a studia hotărârea la care va referiți.
Distrugere gard
CristiTudor
Buna ziua.
As avea o intrebare referitoare la imprejmuirea unui teren.
Parintii mei detin o proprietate la munte, intabulata cu CF dar netrasata in Etera, ... (vezi toată discuția)
Drum servitute
Bebe1976
Buna ziua ,as avea și eu o întrebare ,am un teren de 420 m cu latime de 8 m ,varul meu are un teren lângă mine de 460 m cu lățime 9 m , amândoi avem ... (vezi toată discuția)