avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC

Buna dimineata! Sunt in CCC, bebe implineste pe 21 decembrie 2 ani, tatal indeplineste conditiile pentru a intra in concediu, dar nu opteaza. Pe ce data trebuie sa revin la serviciu si cu cat timp inainte trebuie facuta acea cerere pentru revenire? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 31 Octombrie 2019
Revenirea la munca, in conditiile mentionate de dvs., trebuie facuta incepand cu data de 22 noiembrie.

Cererea o puteti depune si acum ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Strutyzrz Strutyzrz Dacă tatăl nu își ia CCC,care este ultima zi in care mama se poate întoarce la serviciu ? Va primi indemnizația pt ultima luna ? Multumesc (vezi toată discuția)
Buna seara! cum trebuie sa procedez pentru a intra din ccc1 ... Maria Genoiu Maria Genoiu Buna seara ! Cum trebuie sa procedez pentru a intra din ccc1 in ccc2 fără sa merg la serviciu Primul copil s-a născut pe data de 23-09-2021 iar anul ... (vezi toată discuția)
Din ccc1 in cc2 daria7 daria7 Buna ziua, am inteles cam cum sta situatia in care nasterea unui bebe 2 se intampla in timpul ccc1, insa am niste nelamuriri in cazul meu care este putin ... (vezi toată discuția)