avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sulta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sulta

Buna ziua,urmează sa primim o sulta Ultima ședința la tribunal a avu loc azi 31.10.2019.Judecatoarea a menționat faptul ca situația rămâne in pronunțare și cu acordul ambelor părți s-a stabilit o varianta din expertiza cu sulta.Spuneti -mi va rog cum se poate intra in posesia sultei ?ce trebuie făcut ?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 12:28, 31 Octombrie 2019
Intrati in posesia sultei după ce va fi redactată hotărârea judecătorească care va consfinți tranzacția dvs sau prin care instanta va stabili sulta și termenul în care urmează să fie achitată.Nu putem noi sa ghicim care a fost situația în dosar,,ce înțelegeri ati facut etc.
Sulta se poate plati voluntar , benevol.

Aceasta poate fi remisa in fata executorului public.

In cazul in care nu primit sulta cuvenita, puteti initia executarea silita.

Executarea silita poate fi realizata in toate formele sale.

Insa trebuie sa detineti hotararea judecatoreasca, definitiva, pentru a putea proceda la executarea silita.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj- sulta ionut c ionut c Cum se intra in posesia sultei? Trec acum si prin partaj,asa ca s-au facut 5 expertize,cea imobiliara fara lotizare, deci unul va ramane in casa (probabil ... (vezi toată discuția)
Plata sultelor ion luca c ion luca c In urma unei hotarari judecatorestidefinitive si irevocabile ,unul din trei mostenitori a fost obligat sa vanda suprafata de teren care a fost subiectul ... (vezi toată discuția)
Obtinerea actului de proprietate ContSters345695 ContSters345695 Dupa terminarea procesului de iesire din indiviziune , cel ce a re de platit sulta , poate obtin un act de proprietate ? Poate fi impiedicat in al obtine , de ... (vezi toată discuția)