avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatie bun imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatie bun imobil

Ce riscuri pot aparea pentru participantul la o licitatie organizata de un executor judecatoresc pentru un bun imobil aflat in executare silita? Care sunt pasii in cazul acestei proceduri?
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2019
madara81, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:01, 31 Octombrie 2019
Nu este regula ca dupa licitatie si adjudecare,adjudecatarul sa intampine probleme
Exista situatii in care debitorul executat poate formula contestatie la executare,,poate contesta temeinicia sau legalitatea procedurii licitatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adjudecare desfiintata Lucc Lucc X cumpara la licitatie publica o casa la al doilea termen,dar pretul urca putin peste suma evaluata de catre evaluator.(mai convenabil era sa-l fi luat direct ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil vandut prin executor judecatoresc (nu executare silita) luciantiseanu luciantiseanu Buna seara! Intentionez sa achizionez un imobil care se vinde de catre un executor judecatoresc. Pe scurt, imobilul are mai multi proprietari, mostenitori ... (vezi toată discuția)
Experienta mea cu cumpararea de imobile aflate in executari silite, si cand oare vor inceta sa reprezinte practic un camp minat si foarte riscant? vioricaw vioricaw In ultimii 2 ani am participat la mai multe licitatii publice pentru apartamente scoase la vanzare in urma unor executari silite realizate de executori ... (vezi toată discuția)