avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare Bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare Bloc

Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati in rezolvarea urmatoarei probleme:
Am cumpărat un apartament la parterul unui bloc,fostul proprietar mi-a spus ca are si parcare asigurată (în CF apare ca p.i.c-fară a fi specificat locul exact). În imediata proxmitate a apartamentului sunt 3 locuri de parcare, niciunul dintre ele nu a revenit apartamentului deținut. Locul atribuit este in spatele blocului, devenind necorespunzător datorită construcției unui balcon.Am trimis 2 email-uri, Presedintelui Asociatiei de proprietari si Administratorului, dar nu am primit raspuns, privind modul de repartiție.
La ultima ședinta explicația presedintelui de asociatie a fost că așa a dorit dânsul, fiind și constructorul blocului.
Se dorește întabularea locurilor de parcare,de aceea doresc să știu cum să procedez pentru a primi unul din locurile de parcare din apropierea apartamentului(parcările sunt la mai puțin de 5m distanta de bloc, fiind afectată de zgomot si noxe).
Vă Multumesc,
Cu respect,
.
Cel mai recent răspuns: d_tudorica , utilizator 09:23, 1 Noiembrie 2019
Daca nu puteti solutiona amiabil,ramane sa analizati oportunitatea promovarii de actiune in instanta
Multumesc pentru raspuns.

ynocentta a scris:

Daca nu puteti solutiona amiabil,ramane sa analizati oportunitatea promovarii de actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta minima legala a parcarilor fata de imobile pe proprietate privata robert25 robert25 Buna ziua, Locuiesc la parterul unui bloc nou dintr-un complex rezidential care este dotat cu parcare privata. Parcarea amenajata pe proprietatea ... (vezi toată discuția)
Vecin ce nu doreste sa plateasca o lucrare a asociatiei Elian_Cismileanu Elian_Cismileanu Buna ziua, Suntem o asociatie de locatari a unui bloc nou din Constanta , dat in folosinta in anul 2009. Blocul are 5 etaje, 15 apartamente, fara subsol, si ... (vezi toată discuția)
In ce conditii pot obtine loc de parcare d47 d47 Buna ziua, Se poate face cerere pentru atribuirea unui loc de parcare cu contractul de inchiriere al apartamentului (sunt chirias)? Si daca da, cerere o pot ... (vezi toată discuția)