avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata concediu maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata concediu maternitate

Buna ziua! Am nascut pe data de 13 septembrie 2019 iar contractul de munca a fost pe durata determinata si a incetat la data de 30 septembrie 2019. Nu am luat niciun fel de concediu medical si nici prenatal, ci doar incepand cu data de 13 septembrie. Cine trebuie sa-mi plateasca concediul de lehuzie si restul de postnatal pana la 126 de zile? Unde ar trebui sa depun actele pentru a primi banii? Cei la care am fost angajata mi-au cerut documentul de la medicul de familie cu concediul pe luna septembrie dar cand am intrebat daca le aduc in continuare pe luna octombrie mi-au spus ca la ei nu trebuie sa mai duc nimic pentru ca nu mai sunt angajata lor si ca ei mi-au platit tot. Mentionez ca in luna octombrie am primit banii pe luna septembrie, reprezentand perioada pana pe data de 12 a zilelor muncite si de pe 13 pana pe 30 septembrie, concediul de lehuzie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:22, 31 Octombrie 2019
Buna ziua,
Le puteti depune la Casa judeteana de sanatate
Incepand cu 01.10.2019, concediile medicale ar trebui sa le depuneti la Casa de asigurari de Sanatate .

Perioada 13.09 - 30.09 va trebui platita de catre fostul dvs angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate prelungit AlexandraSarghi AlexandraSarghi Buna seara. Momentan sunt in concediu de maternitate pana la data de 23.09.2012. Intentionez sa raman din nou insarcinata dar dupa calculele mele nasterea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie, concediu postnatal adryanutza83 adryanutza83 Buna ziua as dori sa va intreb si anume : eu sunt in concediu prenatal si anume din data de 30 iulie si pana in 30 septembrie.In data de 11 septembrie am ... (vezi toată discuția)
Sarcina și contract pe perioada determinata Nitoig Nitoig Bună seara! Mă aflu în următoarea situație sunt însărcinată în 22 săptămâni, urmând sa nasc la sfârșitul lunii decembrie. Sunt angajată cu ... (vezi toată discuția)