avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Angajament de plată eșalonată cu executorul ...
Discuție deschisă în Executare silită

Angajament de plată eșalonată cu executorul judecatoresc

Bună ziua.

În urma cu ceva timp mi s-a pus poprire pe conturi în urma unei executări judecătorești. Am încheiat apoi un angajament de plată esalonata cu executorul pe care îl respect întocmai. După ce am semnat acest angajament mi-am deschis un cont curent pe persoana fizica și un cont curent de persoana juridica ( SRL în care sunt administrator și asociat unic) . În situația de față exista posibilitatea sa îmi fie poprite și aceste 2 conturi?

Vă mulțumesc anticipat pentru eventualul răspuns.
Cel mai recent răspuns: georgiana_c_1989 , utilizator 13:57, 31 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Va mulțumesc pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pf. vs. poprire pj joker75 joker75 Buna ziua! As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in ... (vezi toată discuția)
Poprire pusa unei persoane asociat în firma mihaidrm mihaidrm Buna ziua! As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in ... (vezi toată discuția)
Transfer datorie de pe pers fizica pe persoana juridica Eugen98 Eugen98 Buna ziua. Intampin urmatoarea nedumerire: Sunt in proces de executarea silita din cauza neplatii integrale a unui credit bancar de nevoi personale luat pe ... (vezi toată discuția)