avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se recupereaza cartea de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se recupereaza cartea de munca?


Buna ziua! As avea urmatoarea intrebare: care este procedura pentru a recupera cartea de munca? Fratele meu nu mai stie nimic de ea, a lucrat pana in 89, si putin dupa aceea, la un punct de lucru in Calarasi, care apartinea de Atom Cernavoda. Cand a plecat nu s-a mai interesat si de cartea de munca, iar acum are nevoie de ea pentru pensionare. Cum ar putea s-o recupereze? Care ar fi pasii pe care ar trebui sa-i urmeze, deoarece, in momentul de fata, chiar nu are idee unde ar putea fi aceasta?! Atom Cernavoda s-a privatizat, si-a schimbat denumirea si nu stie care ar fi noua denumire. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 16:03, 2 Decembrie 2009
merge la Atom Cernavoda, face o cerere iar acestia (chiar daca si au schimbat denumirea) verifica daca cartea de munca se afla la ei, in arhiva, sau a fost depusa la ITM
denumirea noua cred ca este CNE Cernavoda si poate ar fi bine sa le faceti o adresa scrisa cu ceea ce va intereseaza. Adresa de contact este:
Cernavoda 905200 Str. Medgidiei nr.2 CP 42 Jud. Constanta Tel: + 40 241 239 337+ 40 241 239 338+ 40 241 239 352 Fax: + 40 241 239 266
Web: www.cne.ro
Angajatorii sunt obligati sa pastreze documentele legate de persoanl timp de 50 de ani, deci cartea de munca este in continuare acolo in arhiva lor.
Trebuie sa mearga fratele dvs acolo sa faca o cerere pentru eliberarea carnetului de munca.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2009
Nicoleta Ilea, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se numeste, in prezent, fostul i.u.g.t.c. cernavoda? rodyca5809 rodyca5809 Buna seara, Stie cineva care este denumirea actuala a fostului I.U.G.T.C. Cernavoda? Trebuie sa recuperez de la ei o carte de munca (lasata acolo prin ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)
Postul de director camin cultural transformat in referent in baza legii 40/1991 gabrielamarcela gabrielamarcela Buna ziua, In anul 1990 m-am angajat,pe baza de concurs ca director de camin cultural.Dupa un an in cartea de munca in loc de director mi s-a trecut referent ... (vezi toată discuția)