avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se numeste, in prezent, fostul I.U.G.T.C. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se numeste, in prezent, fostul I.U.G.T.C. Cernavoda?

Buna seara,

Stie cineva care este denumirea actuala a fostului I.U.G.T.C. Cernavoda? Trebuie sa recuperez de la ei o carte de munca (lasata acolo prin 87'-89'), si nu pot afla datele de contact, deoarece nu stiu denumirea pe care o au in prezent. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 22:53, 18 Ianuarie 2010
fara a fi un raspuns sigur, nu este vorba de SC CNE SA CERNAVODA?
Puteti cere informatii, contracost, de la camera de Comert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se recupereaza cartea de munca? rodyca5809 rodyca5809 Buna ziua! As avea urmatoarea intrebare: care este procedura pentru a recupera cartea de munca? Fratele meu nu mai stie nimic de ea, a lucrat pana in 89, si ... (vezi toată discuția)
Unde gasesc arhiva societatilor; tagc ind ac ind constanta, pmns ... Nikoleta N Nikoleta N Unde gasesc arhiva societatilor; TAGC ind AC ind Constanta, PMNS srl Constanta, MRI RENEL Filiala CNE Cernavoda si ATON SERVICE SA Cernavoda. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cum se poate afla numele a 2 fosti angajatori care nu mai sunt misu183 misu183 Buna ziua, O ruda de-a mea a pierdut cartea de munca pe care a ridicat-o de la ITM acum 5 ani. In perioada 1985-1997 a avut 2 locuri de munca. Tot pe acest ... (vezi toată discuția)