avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dividende platite gresit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dividende platite gresit

Buna-ziua. Am nevoie de ajutorul d-vstra! Am depus la o firma bilantul unde administratorul firmei a hotarat repartizarea profitului la dividende. Am virat in contul administratorului dividendele. Ulterior am aflat de fapt ca firma are un alt asociat. Conform
actului constitutiv societatea are un asociat unic care nu este acelasi cu administratorul. Administratorul a virat suma inapoi in contul firmei. Cum e corect sa procedez pentru a indrepta greseala?
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: PopCristi , utilizator 15:34, 5 Noiembrie 2019
Va rog sa imi scrieti niste solutii. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende 2011 epsgaba epsgaba Se poate stii care va fi prima zi din anul 2011 in care as putea sa imi accesez dividendele corespunzatoare anului 2010? Firma va fi creata anul asta - voi fi ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe dividende anii 2011, 2012 si 2013 Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna, Va cer ajutorul in rezolvarea unei spete: Un SRL obtine profit atat in anul 2011, 2012 cat si 2013. Acest profit e repartizat pe dividende. Societatea ... (vezi toată discuția)
Repartizare profit societate BBADIE BBADIE Buna seara , Sunt actionar la un SRL si detin 30% din capitalul social .Nu am fost convocat si deci nu am semnat o hotarare AGA de repartizare a profitului ... (vezi toată discuția)