avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelucrare date cu caracter personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelucrare date cu caracter personal

Buna ziua. Poate cineva sa-mi spuna ce document trebuie facut la dosarul de personal care sa cuprinda Clauză de confidențialitate în domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal al salariatilor. Se face un act aditional la CIM sau o simpla nota de informare?
Daca aveti un model va rog sa-mi dati si mie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 31 Octombrie 2019
Actul aditional la care faceti referire este un act distinct, care de obicei poarta denumirea de acord cu privire la prelucrarea datelor si acesta cuprinde (in special) masurile tehnice si organizatorice pe care partile se obliga sa le ia in vederea asigurarii unui nivel de securitate adecvat al datelor.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de imobil se poate tine in format digital sau este obligatoriu ... ina2007 ina2007 Cartea de imobil se poate tine in format digital sau este obligatoriu in registru scris de mana? (vezi toată discuția)
Legea drepturilor pacientului ttnkmn ttnkmn Buna ziua! Sunt medic de familie si, ca urmare a unor controale operative desfasurate de sistemul de asigurari de sanatate, am fost chemat la Corpul de ... (vezi toată discuția)
Cine poate accesa imaginile inregistrate de camerele de supraveghere ... Mihai494 Mihai494 Cine poate accesa imaginile inregistrate de camerele de supraveghere dintr-un complex rezidential? Aceste camere filmeaza doar intrarile scarilor si ... (vezi toată discuția)