Bună ziua, mama locuiește cu sora mea în curte iar sora are o catea ciobănesc mioritic și o tine legata cu lanț la întrare în curte. Zilele trecute cățeaua a trecut cu lanțul pe lingă picioarele mamei a prins-o și ia sărit rotula din glezna la picior necesitând internare și imobilizare la pat. Întrebarea mea este mama trebuie sa facă plingere la politie sa mute cățeaua sau sa arate probe în instanta unde se dezbate taxa de succesiune. Poate fi asta o împiedicare pt. nu a ajunge la proces? Mulțumesc!
Buna ziua,
Cainele putea sa vina la mama dumneavoastra sa se joace si nu sa o muste.
Niciuna dintre cele afirmate de dumneavoastra nu se pot dovedi.
Daca nu ajunge la instanta va trebui sa anunte inainte transmitand si o copie a Ceruficatului Madical.
Pt accidentul suferit raspunde cel care are in stapanire cainele, e un litigiu civil de angajare a raspunderii si nu penal spre a face o plangere.
Prezenta in instanta nu este necesara decat daca e vorba de a raspunde la un interogatoriu. Pt toate celelalte sedinte se poate prezenta un avocat ales.
Daca e vb de o dezbatere succesorala notariala, atunci se cere un alt termen in baza actelor medicale.
Despagubire privata
Popesku
Buna ziua , sotia mea , in decembrie , 04.12.2011 , a fost atacata de un caine ciobanesc mioritic , al carui proprietar era cunoscut , fara a fi muscata . In ... (vezi toată discuția)