avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restituire fond reparații
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restituire fond reparații

La transferul dreptului de proprietate se restituie și fondul de reparații?
Cel mai recent răspuns: mira55 , utilizator 15:37, 2 Noiembrie 2019
Niciodata!
Numai fondul de rulment.
Conform disp L nr 196/2018 fondul de reparatii nu se restituie
fondul de reparatii se consuma pe cand fondul de rulment doar sustine miscarea banilor. Trebuie sa ne obisnuim ca mentinerea in viata a unei proprietai, costa ! Asadar, fondul de reparatii nu se restituie.
Conform disp L nr 196/2018 fondul de reparatii nu se restituie

Puteți indica și un articol din legea respectivă care să susțină afirmația dvs?
Art. 71 din lege, comparativ cu art. 72. Despre fondul de rulment se spune clar. Rezulta oricum din destinatia celor doua fonduri, cel de rulment nefiind destinat a se cheltui, ci doar a sustine niste plati curente.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
latka, utilizator

Alte discuții în legătură

Bani stransi pentru reparatii/modernizari SorinaMihaela SorinaMihaela Buna ziua. Doresc sa vand apartamentul, iar in contul asociatiei de proprietari s-au strans pe numele meu 3000 lei. Am dreptul sa recuperez acesti bani? Cum ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Întrebarea pe care vreau să o adresez este: cui ... izabelalungu izabelalungu Bună ziua! Întrebarea pe care vreau să o adresez este: cui i se oprește fondul de rulment si fondul de reparații, proprietarului ori chiriașului? (vezi toată discuția)
Buna ziua si scuze de deranj. am si eu o intrebare daca ma puteti ... Mih7777 Mih7777 Buna ziua si scuze de deranj. Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta. Miltumesc. In blocul unde locuiesc cineva a vandut apartamentul fiicei lui in ... (vezi toată discuția)