avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cesionarede creanta pentru dreptul salarial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cesionarede creanta pentru dreptul salarial

am si eu o problema salariile nu au din ce sa le plateasca , soc e in prag de faliment si atunci s-a gandit actionarul majoritar sa dea salariile dar sub forma de contract de cesiune asupra salariului si sa-l semneze cu fiecare salariat in parte
ati mai intalnit
sau care e forma legala

Daca societatea este in faliment angajatii nu au nimic de castigat, chiar din contra.
Ce va cesioneaza, ca nu inteleg... actiuni sau parti sociale? :O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de creanta a salariilor gennny2003 gennny2003 doar ce m-am inscris la avocatnet.com. am o problema actionarul majoritar vrea sa plateasca salariatii incheiind cu ei contracte de cesiune a dreptului ... (vezi toată discuția)
Aport in natura dupa cesiune dana_toader dana_toader Buna ziua O societate pe actiuni nelistata la bursa are capitalul social format din atat din aport in natura cat si in numerar, sub forma de actiuni. Aportul ... (vezi toată discuția)
Cesiune de parti sociale magda_expert magda_expert VA ROG AJUTATIMA CU UN RASPUNS :-/ Acum un an in septembrie am facut la notariat un contract de vinzare cumparare de parti sociale al unui srl ,intr-un ... (vezi toată discuția)