avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Prietenii mei si anunt mesaje noi
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Prietenii mei si anunt mesaje noi

Asa cum pot adauga un prieten nou, il pot si sterge? Intreb ca sunt mai putin rabdatoare si priceputa in ale cautarii...
Ca am adaugat prieteni pe care i-am placut, dar se pare ca nu am lucruri in comun cu ei... nu sunt ei mai rai sau mai buni ca la inceput, nu e o razbunare sau o pedeapsa din partea mea, ci o modalitate de a-mi administra... agenda! :D
Repet: nu e nimic personal cu nimeni, dar cu unii n-am schimbat niciun mesaj cred!

Si nu s-ar putea ca dupa ce ma anunta ca e un mesaj nou in subiectul "divort", de exemplu, daca mai apar si altele sa nu mai fiu anuntata? Ca primesc 10 mailuri pentru 7 mesaje... primesc mesaj nou si daca se editeaza ceva, sterge etc.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 18:55, 2 Decembrie 2009
Vedeti ,lista prieteni" ., acolo unde aveti avtarul , profil/status si alte optini. Apasati pe ,,lista prieteni" , si veti gasi in dreptul fiecaruia dintre ei optiunea ,,sterge" . Si gata , veti scapa :)
AVLIL a scris:
... Si nu s-ar putea ca dupa ce ma anunta ca e un mesaj nou in subiectul "divort", de exemplu, daca mai apar si altele sa nu mai fiu anuntata? Ca primesc 10 mailuri pentru 7 mesaje... primesc mesaj nou si daca se editeaza ceva, sterge etc.

Si eu as vrea sa existe posibilitatea ca daca se scrie un mesaj nou intr-un topic pe care-l urmaresc , sa nu mai primesc alte notificari pana cand nu intru sa vad despre ce este vorba .

In momentul de fata daca raspund la un topic , ma pomenesc cu notificare ca au aparut mesaje noi la acel subiect , chiar daca ultima postare este cea efectuata de mine .

Eu am renuntat la urmarirea prin e-mail a multor topicuri , tocmai datorita faptului ca daca in cadrul acelui topic erau 10 postari noi primeam 10 notificari , in loc sa primesc doar o singura notificare .
romania inedit a scris:

Eu am renuntat la urmarirea prin e-mail a multor topicuri , tocmai datorita faptului ca daca in cadrul acelui topic erau 10 postari noi primeam 10 notificari , in loc sa primesc doar o singura notificare .

Asa este, si eu am procedat la fel (am debifat "anunta-ma cand apare un raspuns", prefer sa intru singura pe subiectele pe care le urmaresc) fiindca mi se umple casuta de mail cu mesaje avand subiectul "alerta forum avocatnet" pe care oricum incepusem nici sa nu le mai deschid si le stergeam din start.

Ar fi bine daca s-ar gasi o solutie pentru gruparea acestor anunturi de postari noi. Eventual sa fie facute la un anumit interval de timp, o data pe zi ca un fel de "digest", o notificare ca intr-un anumit topic au fost postari noi. Cine vrea intra si le citeste chiar daca au fost 100, daca subiectul intereseaza nu e problema. Dar sa primesti 100 mailuri pentru fiecare postare noua (inclusiv a ta cum spunea @romania inedit) devine enervant :(
Imi pare rau, legally, nu vaz si basta! Nu vaz unde scrie lista prieteni... in ce profil e, utilizator sau consultant? Sau unde? In stanga, sus, jos?...
Parca-s oarba! :O

Nu ati vrea sa vorbim la singuar? Ca tot incercam o comunitate?
Liliana, vezi sus in colt deasupra la logout, langa fotografia ta.

Alte discuții în legătură

Anunturi pe mail in plus... Attila-Arpad Dombi Attila-Arpad Dombi Faceti ceva sa nu ma mai anunte pe mail la mesajele scrise de mine! Daca raspund pe un topic dupa 5 min. ma anunta ca cica e mesaj nou pe topicul respectiv si ... (vezi toată discuția)
Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)
Bifare casuta pentru a primi alerte CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Cred ca este o idee buna cu bifarea casutei pentru a primi alerte. Constituie o adevarata manifestare de vointa in acest sens a celor care isi exprima ... (vezi toată discuția)