avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Păstrare liniște publică
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Păstrare liniște publică

Ce se întâmplă cu vecinii care își invită prietenii cel puțin odată pe săptămână (în timpul săptămânii - luni-vineri) și încep să țipe toată noaptea? Programul lor este de la 23.00-5.00/6.00.
I-am rugat să păstreze liniștea și mereu au zis că e de vină construcția, din această cauză se aude atât de tare când țipă, aruncă diverse obiecte etc.
Ce se poate face?
Menționez că sunt chiriași și sunt polițiști.
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2019
Laura1294, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laura1294 , utilizator 16:49, 1 Noiembrie 2019
Chemati Politia.
Asa voi face, am zis ca poate înțeleg de vorba bună.... Dar nu știu dacă vor lua amendă din moment ce și ei sunt în sistem.

Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2019
gi-jane2, moderator
Ei ce au...legea trebuie respectata de toti.
Sau ii puteti ameninta ca o sa mergeti la sectia unde lucreaza si o va plangeti superiorului
Mai puteti sa va antifonati dvs. tavanul...
Am tot luat asta în discuție, cu antifonarea, dar nu știu ce materiale sunt mai bune. Idea este că nu vreau sa fac asta cu vata de sticlă pentru că se vor micșora camerele.
Cu privire la ce ați zis că și ei trebuie să respecte legea.. Slabe șanse pentru că tot încerc sa le explic cam de un an că atunci când e săptămână de munca, vreau liniște, dar ei nu înțeleg. O să discut și cu proprietarul, să vedem ce are de zis.
Mulțumesc!

Ionut.ion a scris:

Ei ce au...legea trebuie respectata de toti.
Sau ii puteti ameninta ca o sa mergeti la sectia unde lucreaza si o va plangeti superiorului
Mai puteti sa va antifonati dvs. tavanul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini veșnic deranjati Emilia12345 Emilia12345 Bună seara. Locuiesc la etajul 5 și vecinii de la 4 ce sunt sub mine sunt deranjați de fiul meu de 1.5 ani care se joaca , și dansii se apuca sa bata în ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi chiquita chiquita buna ziua, de cateva luni am o problema cu vecinii din bloc, sunt studenti, vin mai multi decat sunt trecuti la intretinere, dar nu asta este problema mea, ... (vezi toată discuția)
Vecini care șicanează , rog un sfat Ionelache Ionelache Am o vecină deasupra noastră cu 2 copii adolescenți care mă șicanează mai ales după ora 22:00-08:00 , adică bubuie , ciocane , tropăie trag scaunul ... (vezi toată discuția)