avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament inchiriat cu centrala termica care s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament inchiriat cu centrala termica care s-a defectat.Cine plateste reparatia?

Am. Un apartament inchiriat la o familie si dupa 2 luni s a defectat centrala termica ea functionand perfect in ultimele 2 luni. Acum reparatia este de 700 lei. Cine este obligat sa plateasca.? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2019
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:47, 1 Noiembrie 2019
Proprietarul, daca chiriasii au folosit-o in conditii normale.
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2019
Ionut.ion, utilizator
Astfel de situatii se convin prin contractul de locatiune
Normal este ca in cazul in care dv ati predat utilitatile in stare de functionare,eventualele reparatii sa fie suportate de catre chirias

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mijloace fixe care fac parte din chirie ZZLLAA ZZLLAA In ce masura propietarul trebuie sa plateasca defectiuniile de la o centrala termica in conditiile in care aceasta s-a predat chiriasului in stare normala de ... (vezi toată discuția)
Cine plătește dacă s-a stricat centrala termica proprie, chiriașul sau proprietarul? Criterii. 21 Criterii. 21 Cine plătește dacă s-a stricat centrala termica proprie, chiriașul sau proprietarul. \"Menționez ca am luat în chirie o garsoniera renovata, cu ... (vezi toată discuția)
Daca sa strică masina de spălat cine plateste?? Sabri Sabri Buna ziua , stau cu chirie de 1 an jumate si mi sa stricat masina de spălat, cine trebuie sa plateasca in cazul aceasta?? Este o masina de spălat cred de 15 ... (vezi toată discuția)