avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scurtire impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scurtire impozit pe venit

Buna ziua!
Va rog frumos sa ma lamuriti daca firma cu care colaborez are dreptate sau nu.
Sunt psnsionara defintiv cu gr 2 de handicap accentuat. Am un contract de prestari servicii cu o firma. Ei spun ca nu am dreptul la scurtire de impozit. Are dreptate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 13:45, 1 Noiembrie 2019
Precizati, va rog, sub ce forma prestati servicii, sunteti PFA?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de colaborare între pfa si pf. LuizaMihaela17 LuizaMihaela17 Buna ziua, Doresc sa fac un contract de colaborare cu o persoana fizica (eu fiind PFA). Pe lângă semnarea şi stampilarea contractul de colaborare, ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare eric2 eric2 Buna seara, Daca am contract de colaborare cu o firma salariul de pe acest contract este trecut in cartea de munca? Mi se asigura plata la casele de ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad accentuat au dreptul sa se angajeze prin intermediul unui contract de tip pfa . Diana121 Diana121 Buna seara! cu tot respectul as dori sa aflu ceva in legatura cu persoanele cu dizabilitatii locomotori cu grad accentuat , se pot angaja ? daca se poate sa ... (vezi toată discuția)