Buna ziua...am un baietel de 4 ani si 10 luni...rezultat dintr.o relatie de concubinaj...
Tatal copilului nefiind prrzent mereu in viata noastra...
A fost plecat de nenumarate ori...dibtre care o data 1 an si 8 luni...internat in diverse clinici pt dezintoxicare.
Este o persoana f agresiva fizic si verbal...pe copil la impins o singura data...asta pt ca nu a fost mai deloc prezent in viata lui.
A avut si un ordin de protectie fata de mn...ca a fost violent si am avut un certificat mrdico legal de 25 de zile de i grijiri.
Acum 10 ani am lucrat intr.un club night in jur de 3 luni...acolo ne.am cunoscut.nu stiu daca poate folosi acest lucru impotriva mea.
Eu doresc sa aibe contact cu minorul.
Dar vreau sa impiedic sa il ia noaptea.
Am reusit sa am mesaje precum el.imi zice ca noaptea face lucruri de care nu e constient.
Ex. Sa tipe,sa injure,ba chiar sa nu reuseasca sa se trezeasca...
Mesaje precum ca ma ameni ta ca dorea sa se omoare facandu.si o supradoza...
Discutii intre mn si mama lui precum ca erau probleme ca lasa.se drogurile si inceouse sa bea.
Am apelat la un avocat intre timp...si doresc sa stiu ce as mai putea face sa impiedic sa il ia pe timpul noptii la el...
Relația client avocat se bazează pe incredere. Toate aceste discuții și răspunsuri, ori strategii de apărare le discutați strict cu avocatul dvs deoarece el este singurul care cunoaște toate piesele dosarului. Dacă avocatul nu manifesta suficient interes pentru cauza dvs atunci angajați un alt avocat pe care sa-l puteti contacta atunci când sunteti in impas si sititi ca este acolo pentru dvs.
Da, cu siguranta ca sfaturile date de avocat nu se executa de alt avocat de fel, din varii motive.
De multe ori trebuie sa se ocupe strict personal avocatul de caz pentru ca nu isi gaseste inlocuitor sau alti avocati au alte opinii, ori pur si simplu nu pot face ceva.
Daca aveti avocat mergeti cu el pe ceea ce stie el pentru ca, sa faca ceea ce nu stie nu ar fi indicat.
Exista o vorba...si anume, ca intre lege si dreptate exista diferente...
Cam asa este si in cazul dvs.
Custodie..
Ilenia01
Sunt in proces pt custodia minorului in varsta de 4 ani.
Am avut o relatie de concubinaj timp de 8 ani.
Tatal copilului nu a fost aproape deloc alaturi de ... (vezi toată discuția)