avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Închiriere cu contract neautentificat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Închiriere cu contract neautentificat

Pot sa fac un contract de inchiriere a unui apartament fara a fi nevoie prin notar doar prin semnatura ambelor parti chirias si proprietar! Adica contract de mana pe baza de semnatura se face in prezenta avocatului
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:27, 1 Noiembrie 2019
Buna seara,
Puteti sa-l faceti in prezenta avocatului care da data certa sau la DITL si sa platiti impozitele legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere Vasian Ramona Vasian Ramona Buna seara in calitate de chirias vreau sa fac un contract de inchiriere la un apartament si vreau sa stiu daca se poate face un contract de mana (semnatura ... (vezi toată discuția)
Apartament vandut cu tot cu chiriasi pe cap Randy Randy Buna seara, Am cuparat de curand un apartament prin programul prima casa 3, Proprietara avand chiriasi, mi-a promis ca odata ce se va face tranzactia si ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere reziliat cu abuz Imotep Imotep Buna, dupa ce am intrebat in stanga si in dreapta, am decis sa-mi expun problema cu care ma confrunt si pe acest forum, in speranta ca voi primi solutia cea ... (vezi toată discuția)