avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit tranzactie imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit tranzactie imobiliara

Buna ziua,
Am cumparat ca si pers fizica un feren extravilan acum o luna si doresc sa il vand. Imi poate spune cineva cat trebuie sa platesc impozit? Am citit undeva ca daca nu am bunul de mai mult de 3 ani tranzactia e considerata a fi in scop comercial si platesc impozite. Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 08:18, 2 Noiembrie 2019
Din februarie 2017, nu se mai achita impozit, decât dacă tranzacția depășește 450.000 lei.
Ce stiati dvs era pe vechea reglementare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit vanzare apartament? luiza44 luiza44 buna ziua, doresc o lamurire ca nu mai inteleg nimic din legile astea!!!! locuiesc la bloc si vreau sa mi vand apartamentul si sa mi cumpar o casa sa ma mut la ... (vezi toată discuția)
Impozit vanzare a 2-a locuinta Cecilia9090 Cecilia9090 Buna seara. Am o locuinta pe numele meu si vreau sa mai construiesc una. Peste un timp voi vinde prima locuinta. Ipozitul pe care il voi plati pe venit va fi ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament Lyly Arianna Lyly Arianna Daca am cumparat apartamentul cu un an in urma si acum vreau sa-l vand platesc acel impozit de 16% ?? Sau trebuie sa astept 2 ani ca sa nu platesc acel impozit ... (vezi toată discuția)