avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu de baza

Buna ziua!
Salariul de baza este acelasi lucru cu salariul brut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 2 Noiembrie 2019
Salariul cuprinde salariul de bază, indemnizaţiile, sporurile, precum şi alte adaosuri.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Pentru un post de munca scrie ca salariul de baza este 5000 lei. Nu am idee cat este venitul net la aceasta suma...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu mai aveti alte sporuri , salariul de baza = salariul brut ... in speta, pentru 5000 lei brut = 2925 lei net
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, sunt farmacist sef si am handicap grad 2 sau accentuat.salariul ... Violeta1975 Violeta1975 Buna seara, Sunt farmacist sef si am handicap grad 2 sau accentuat.Salariul meu e compus din două părți:salariu fix si bonusuri . Colegii mei la ... (vezi toată discuția)
Salar minim pe economie brut garantat in plata Manuela Bernat Manuela Bernat Buna ziua va rog sa ma sfatuiti in legatura cu notiunea \\"salar de baza brut garantat in plata\\". HG 871/2013 prevede salariul de baza minim brut pe tara ... (vezi toată discuția)
Salariul brut. ganadrian ganadrian Bună ziua, am și eu o nelămurire cu ceea ce scrie în contract, se poate ca la salariul brut (1250) minimul pe economie, sa cuprindă indemnizațiile, toate ... (vezi toată discuția)