avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata intretinere prin banca / datornici sume mari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata intretinere prin banca / datornici sume mari

Buna ziua

1. La ce autoritate se poate reclama nerespectarea art. 20, din legea 196/2018? Am intrebat de mai multe ori la casieria blocului unde locuiesc despre plata in banca dar sunt dus cu zaharelul. Unde ma pot adresa sa sesizez acest aspect? Nu mi se pare normal sa ma oblige la plata numerar in 2019.

2. Pe listele de plata apar mai multi datorinici cu peste 4-5000 lei datorii. Cum poate fi obligata asociatia sa afiseze informatii despre recuperarea acestor sume? Daca sunt dati in judecata si etc?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:38, 3 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Citiți art. 102 din legea 196 /2018 și veți găsi răspunsul.
Constituirea de cont bancar constituie obligatia asociatiei de proprietari
Puteti sesiza oficial serviciul de indrumare asociatii de proprietari din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari fara cont bancar DAC123 DAC123 Am si eu o intrebare. Unde ma pot adresa sau ce trebuie sa fac pt ca administratorul sa faca asociatia de proprietari persoana juridica. Asociatia noastra in ... (vezi toată discuția)
este obligatoriu ca o asociatie de proprietari sa detina cel putin un cont bancar ? justitiara17 justitiara17 Buna ziua, Va adresez urmatoarele intrebari la care va rog respectuos sa imi raspundeti: 1) O asociatie de proprietari este OBLIGATA sa detina cel putin un ... (vezi toată discuția)
Care e suma minimă pentru care se pot acționa în instanță datornicii la întreținere? BOSKY BOSKY Bună ziua ,care este suma minima pentru care se poate actiona in instanță datornicii la întreținere? (vezi toată discuția)