avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Patronul unui magazin alimentar nu da bonuri de casa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Patronul unui magazin alimentar nu da bonuri de casa

Buna ziua......e normal sa intri intr un magazin alimentar sa ceri vanzatorului ( in cazul de fata , patronii magazinului , pt ca ei vand ,sot si sotie) un pachet de tigari , iar ei sa ti zica ca nu iti vinde tigari , in conditiile in care standul este plin cu tigari? Intrebandu -i de ce nu vand ca au standul plin , au zis ca " fugi la Kaufland ca de acolo faci piata, pai ,tu faci piata la Kaufland si intri la mine cu sacosile pline si de la mine iei o paine si un pachet de tigari? "Mentionez ca NU dau bon de casa , iar ca sa se dovedeasca infractiunea de evaziune fiscala trebuie sa vina inspector de la o institutie din Bucuresti ,ma gandesc ca acolo nu au relatii. .....Unde trebuie sa ma adresez ,dar nu local. As dori o institutie importanta .

Alte discuții în legătură

Oferta legala sau nu? morys morys DETIN UN MIC MAGAZIN LA TARA.. NU IMI PERMIT SA COMERCIALIZEZ IGARI IN CANTITATI INDUSTRIALE .. SI DACAVAND TIGARI AS VREA SA VAND NU NUMAI ... (vezi toată discuția)
Am voie sa vand produse fara sa fiu pfa sau persoana juridica ? lucian2peu lucian2peu vreau sa cumpar niste produse din afara si sa-mi fac un site pe care sa le vand, am voie sa fac asa ceva in conformitate cu legea noastra? imi interzice sau ... (vezi toată discuția)
Vinzarea pe caiet /note nefiscale giuseppe07 giuseppe07 Va rog sa imi explicati si mie ce inregistrari contabile trebuie sa fac atunci cind vind pe caiet . Pentru anumite informatii puteti sa imi scrieti pe ... (vezi toată discuția)