avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces fara avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces fara avocat

Sunt in afara țări am plătit avocat sa ma reprezinte ,acum nu-mi mai pot permite să-l plătesc,ce pot face Ca procesul sa ruleze in continuare
Procesul putea continua daca erați prezent personal sau daca printr-o procura la consulat mandatati alt avocat .Este posibil ca procesul sa fie respins ca nesustinut.
Trebui sa va angajati alt avocat.

Probabil ca avocatul v-a informat si verbal despre clauza cu 250 euro dar nu ati bagat de seama.
Cat ati platit in total pana acum la avocat?
Am dat 500 e si a fost o singură ședință
Nu ati dat mult la avocat deoarece a intrat redactarea actiunii, procedura prealabila, consultanta si reprezentarea la un termen de judecata.Cam acesta ar fi costul normal in conditiile din cazul dvs.
Este posibil ca avocatul sa fi avut dubii daca trece sau nu de primul termen de judecata cu bine sau...daca nu cummva ajunge dosarul prin alta localitate...sa se judece...Era prea putin 500 euro pe tot procesul in cazul dvs.
Este posibil sa nu va fi inteles dar contractul semnat este important in acest caz.
In general, sunt mai scumpe reprezentarile in aceste cazuri decat cele in care clientul se afla in Romania.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ok,de acord,dar sa ceara 250 e la fiecare termen,e absurd...Un proces poate dura 7-8 luni poate si mai mult,deși este un proces de divorț fara copii și nimic de împărțit.Oricum va multumesc pentru păreri.

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat Acesol Acesol Vroiam sa stiu si eu daca contractul cu avocatul si respectivul onarariu are termen de valabilitate? Am angajat un avocat pentru procesul de divorț si partaj ... (vezi toată discuția)
Onorarii avocat bvlucretiu bvlucretiu Bună! Aş dori să ştiu care sunt etapele onorariilor pentru avocat? Există un onorariu pentru întâmpinare la un proces, şi un alt onorariu pentru ... (vezi toată discuția)
Problema cu onorariul avocatului oliviar oliviar Buna ziua am si eu o problema sunt in proces de divort cu sotul meu avem doi copii minori cererea de divort a fost introdusa de el eu nefiind anuntata am ... (vezi toată discuția)