Procesul putea continua daca erați prezent personal sau daca printr-o procura la consulat mandatati alt avocat .Este posibil ca procesul sa fie respins ca nesustinut.
Nu ati dat mult la avocat deoarece a intrat redactarea actiunii, procedura prealabila, consultanta si reprezentarea la un termen de judecata.Cam acesta ar fi costul normal in conditiile din cazul dvs.
Este posibil ca avocatul sa fi avut dubii daca trece sau nu de primul termen de judecata cu bine sau...daca nu cummva ajunge dosarul prin alta localitate...sa se judece...Era prea putin 500 euro pe tot procesul in cazul dvs.
Este posibil sa nu va fi inteles dar contractul semnat este important in acest caz.
In general, sunt mai scumpe reprezentarile in aceste cazuri decat cele in care clientul se afla in Romania.
Ok,de acord,dar sa ceara 250 e la fiecare termen,e absurd...Un proces poate dura 7-8 luni poate si mai mult,deși este un proces de divorț fara copii și nimic de împărțit.Oricum va multumesc pentru păreri.
Onorariu avocat
Acesol
Vroiam sa stiu si eu daca contractul cu avocatul si respectivul onarariu are termen de valabilitate?
Am angajat un avocat pentru procesul de divorț si partaj ... (vezi toată discuția)