avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un vecin de la tara imi opreste apa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un vecin de la tara imi opreste apa

buna ziua, am la tara, intr. o localitate din jud. Bistrița Năsăud, racordata apa la gospodarie prin cadere, izvorul fiind pe terenul unu vecin, cu care am avut un acord verbal, insa intre timp acesta a murit, mostenitorii legali ai vecinului, au dat in arenda terenul cu izvorul respectiv un "personaj" cu care am avut niste neintelegeri in trecut, iar acum in fiecare seara imi goleste bazinul de captare a apei.
cui trebuie sa ma adresez pentru rezolvarea problemei?
multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Discutii bazin captare izvor cristinan44 cristinan44 Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:am o caseta in zona de munte, iar apa este furnizate prin caderea libera, de la un izvor ... (vezi toată discuția)
Proprietar nou ne interzice accesul la izvorul de apa potabila, cumparat inainte de 4 proprietari dar actele nu mai sunt valabile Vlad N. Vlad N. Sub terenul unei cabane, s-a cumparat un teren cu bazin de acumulare de izvoare in urma cu 30 de ani la comun, de catre 4 proprietari. Toti cei 4 proprietari ... (vezi toată discuția)
Administrare domeniu in curs de cumparare valeriandinu valeriandinu Buna ziua doamnelor/domnilor avocati/juristi. Pentru a va prezenta problema noastra, va voi descrie mai intai problema generala. Este vorba despre o ... (vezi toată discuția)