BUNA SEARA, as dori daca se poate un sfat, asociatia a primit astazi o somatie cum ca ar avea de platit o suma aferenta lunilor August, Sept. respectiv impozitul conf. conventiilor civile. am fost la anaf. sect 6, am spus ca am dovada ca am platit conf. F.V. si decl 100 depusa in fiecare luna deci si ptr. lunile respective dar nu am fost bagat prea mult in seama. am primt niste "fise sintetice totale" de prin 2001 pana in prezent din care rezulta ca avem de platit multi bani??? dar nu mi s-a cerut in somatie decat despre lunile Aug, Sept. ce ma sfatuiti sa fac?. sa o las balta pana se vor lamuri ca am platit sumele datorate impozitului? sau altceva??ce anume?. si de la Radet primesc extrase de cont despre sume pe care le-am platit si pana la urma nu se inyampla nimic. asa sa fac si cu aceasta somatie a ANAF-ului? sau altceva?. multumesc anticipat.
pentru lunile pe care v-a venit somatia de plata no lasati balta daca a-ti platit, faceti o cerere in care cereti sa se verifice plata facuta si suma declarata, ei nu vor cauta asa ca faceti dvs demersul, atasati la cerere copiile de pe foile de varsamant pe luna, aug si sept si inregistrati cererea la secretariat si tineti un exemplar al cererii cu nr de inregistrare pe care il primiti si la dvs ,dupa inregistrarea cererii aceasta se va repartiza dupa codul fiscal al firmei functionarului care are firma in evidenta pentru verificare si reglare de suma
Impozitul pe profit
alex_16mai
am un srl infiintat in 2009, dar pe care l-am suspendat in acelasi an, 1 luna mai tarziu, imi puteti spune daca trebuie sa platesc impozit pe profit daca nu am ... (vezi toată discuția)