avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Raportare magazin on-line cu continut fake
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Raportare magazin on-line cu continut fake

Am comandat un produs pe un site cu plata im ramburs. Comanda e in procesare de cel putin 2 saptamani. Dupa mai multe incercari am reusit sa contactez o persoana de la acel magazin on-line si mi-a spus ca va trimite comanda cel tarziu ziua urmatoare. Acest lucru nu s-a intamplat. Ei au emis o factura care nu pare reala; aceasta poate fi accesata pe contul magazinului on-line. Nu am suferit pagube materiale, dar am asteptat saptamani pentru un raspuns. Nu am mai gasit acel produs intr-un alt magazin si am nevoie mare de el. Suspectez ca acest magazin on-line are continut fake. Nu este securizat. Firma respectiva are mai multe site-uri cu design asemanator si presupun ca emit doar facturi si nu trimit comenzi. Unde pot face o sesizare pentru ca acesta firma sa fie verificata? Cine se ocupa cu verificarea comertului on-line?
Cel mai recent răspuns: mara_uke , utilizator 20:06, 6 Noiembrie 2019
daca exista intr-adevar o firma, numele ei si datele fiscale ar trebui sa se regaseasca pe site. dupa identificare, puteti reclama la ANPC. sau va puteti indrepta in instanta impotriva ei.
si dvs sunteti anonim(a) pe acest site. nu inseamna ca sunteti fake, sper.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
adriandimitriu, utilizator
Multumesc, o sa incerc la ANPC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin on-line refuza livrarea produsului yoshy262 yoshy262 Buna ziua. As dori un sfat din partea cuiva avizat. Am sa incerc sa fiu cat se poate de scurt. 1 - S-a plasat o comanda on-line la un magazin. 2 - S-a ... (vezi toată discuția)
Furnizare produs gresit la comanda pe site tanarobot tanarobot Buna ziua, Pe 30.10.2022 am facut o comanda pe un site, lenjerii pat. Am primit comanda dar am constatat ca mi-au fost expediate alte produse. Am incercat sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, astazi am facut o comanda online de pe un site din ... Ionut234 Ionut234 Buna ziua, Astazi am facut o comanda online de pe un site din Romania de 5 produse. Comanda a fost preluata, iar eu am primit o factura digitala cu comanda ... (vezi toată discuția)