avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune recuperare cont bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune recuperare cont bancar

Buna ziua,

In urma decesului tatălui meu, eu și fratii mei ar trebui sa împărțim o suma de bani dintr-un cont bancar.

Înainte de deces cu o zi, o sora a scos banii din cont si i-a trecut pe numele ei. Sora era împuternicită pe timpul vieții dar nu ea l-a întreținut pe tata.

Cum se procedează la succesiune dacă sora nu vrea sa cedeze fiecărui frate cota-parte din bani?
Cum se pot “recupera”, legal vorbind, acei bani?
Cel mai recent răspuns: argv , utilizator 12:28, 4 Noiembrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire ry11 ry11 Buna ziua, Tatal decedat de un an, sotia in viata si 3 frati, nu s-a deschis succesiunea. Este vorba de un cont la cec, beneficiarul contului (tatal) decedat, ... (vezi toată discuția)
Contestare imputernicire erhabe erhabe Buna seara! In ce masura se poate contesta o imputernicire in conditiile in care aceasta este facuta cu mai putin de o luna de zile inaintea decesului ... (vezi toată discuția)
Mostenire simpaty20 simpaty20 bunicul meu a murit si au ramas in viata bunicamea si 2 copii cum se imparte mostenirea? mentionez ca bunicamea e trecuta si ea in acte va rod astept raspuns ... (vezi toată discuția)