avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este obligatorie prezenta la citare pt confirmare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este obligatorie prezenta la citare pt confirmare renuntare urmarire penala

Buna ziua, am fost achitat intr-un proces penal ca urmare a impacarii , am primit acasa Ordonanta de renuntare a urmaririi penale , mai este necesar sa ma prezint pt confirmare? Va multumesc, de la politia mi s-a spus ca nu e obligatoriu
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
marian22224, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si eu va sugerez sa va prezentati in instanta, in vederea confirmarii ordonantei de renuntare la urmarire penala.

Confirmarea se dispune pe cale de incheiere , de catre instanta de judecata.

In absenta dumneavoastra , avocatul dumneavoastra poate depune inscrisuri, precum si concluzii scrise, invocand argumentele in apararea dumneavoastra.

Renuntarea la urmarire penala este dispusa daca nu exista un interes public in continuarea urmaririi penale.

In ipoteza in care ordonanta procurorului este infirmata, se reiau actele de cercetare penala, putandu-se dispune trimiterea in judecata a dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta procuror ContSters103316 ContSters103316 In aprilie 2015 am primit o comunicare de la parchet de renuntare la urmarirea penala pentru o infractiune la circulatia pe drumurile publice. Acum in 2016 ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa ma prezint? SymoCry SymoCry Buna ziua, Am primit o citatie in care scrie \"confirmare renuntare urmarire penala\" Se renunta la aceea urmarire desi eu am depus o plangere la Politie? ... (vezi toată discuția)
Suntem chemați în calitate de intimați în dosarul cu obiectivul ,,confirmare renunțare urmărire penală''. este obligatoriu să mă prezint? Tomasilviuflorin Tomasilviuflorin Persoana vatamata a primit ORDONANTA de renuntare la urmarire penala si clasare . Neam impacat i-am restituit sums , avem si o hartie facuta la tribunal la ... (vezi toată discuția)