avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... CNP si Pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

CNP si Pasaport

Sunt stabilit in Canada de 25 de ani. Cand am parasit Romania atit eu cit si sotia mea nu am avut Coduri Numerice Personale atribuite. Singurele document care atesta cetatenia Romana sunt certificatele de nastere. Am dori sa obtinem pasapoartele Romanesti insa Consulatul din Toronto are nevoie do CNP-urile noastre. Putem sa obtinem un CNP numai in baza actului de nastere?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
Canuk66, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:20, 14 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita atribuirea de CNP si la ambasada. Conditia este sa mai fiti cetateni romani.
Va mutumesc pentru raspuns.
Daca nu ati renuntat la cetatenia romana, sunteti cetatean roman.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere dovada cetatenie romana in vederea obtinerii cnp Elenacristina Elenacristina Buna ziua cum si de unde se obtine o dovada a cetateniei unei persoane cu dubla cetatenie - romana / americana, cu domiciliul un SUA, in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire hlli hlli Renuntare la mostenire. Am o singura sora care traieste in Canada. Mama noastra a decedat de curand. Sora mea doreste sa renunte la mostenire. Nu avem ... (vezi toată discuția)
Roman sau nu - verificare cetatenie mihai1966 mihai1966 Exista un site unde se poate verifica CNP-ul ? As dori sa ma informez personal daca mai sunt cetatean roman sau nu. VA multumesc pentru informatie. (vezi toată discuția)