avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Semnare contract cumpărate imobil fără prezența ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Semnare contract cumpărate imobil fără prezența unuia din soti

Sunt căsătorită, dar despărțită în fapt si am.semnat cu sotul o convenție de separare de bunuri. Intrebarea mea este: daca doresc sa achizitionez un ex un apartament trebuie sa fie si el.prezent la notar ptr semnarea actelor de vanzare cumpărare sau precontract?? Noi nu am finalizat procesul.de divorț nici la notar, nici la judecătoria.
Multumesc anticipat ptr raspunsuri.
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
Marinescu A, utilizator

Alte discuții în legătură

Apartament cumpărat in timpul căsătoriei ancatod ancatod Buna ziua, doresc sa achiziționez doua apartamente separat de soțul meu. Menționez ca legal suntem căsătoriți, dar practic suntem separați. Eu locuiesc ... (vezi toată discuția)
Adaugare sotie pe contract apartament Ciprian001 Ciprian001 Buna ziua, Acum un an am cumparat un apartament dar nu eram casatorit cu logodnica cu care m-am casatorit anul acesta in Iulie, motiv pentru care la vremea ... (vezi toată discuția)
Avem convenție matrimonială de separare de bunuri încheiată în spania, dar banca de la care vreau să iau credit ipotecar nu o recunoaște. cum pot rezolva această problemă? Leu79 Leu79 Buna ziua, am o conventie matrimoniala separare de bunuri incheiata in Spania si acum doresc sa cumper un apartament cu credit ipotecar. Cei de la banca spun ... (vezi toată discuția)