avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara eu sunt divortat.am un copil minor care a ramas la mama ei.
Acum ,fosta sotie vrea sa plece din tara,la cine o ramana copilul?
Sau daca vrea sa plece cu copilul fara ca eu sa I dau semnatura poate pleca?
Cum ramane cu programul stabilit la divort?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:24, 5 Noiembrie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca pleaca fara copil puteti cere dvs. copilul prin hotarare judecatoreasca.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă s-a dispus exercitarea autorității părintești în comun, nu poate placa fără acordul dvs, poate însă întenta o acțiune solicitând restabilirea domiciliului în străinătate!
Discutați cu fosta soție și aflați ce are de gând, trebuie să colaborați pentru a-i fi bine copilului!
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Fiti istet si deschideti proces angajand si avocat bun daca ea pleaca si prin eleganta juridica veti avea sanse mari sa obtineti castig de cauza.

Daca asteptati veti pierde...
Precum in orice lupta strategia si momentul actionarii in judecata joaca un rol vital in finalul luptei.
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa fac? Mcdeea Mcdeea Buna ziua am cu concubinul meu un copil de 2 ani el are servici și propriu apartament.eu am stat in prenatal și după mia zis să mă las de munca sa stau cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. o mama vrea sa își ia copii de la fostul soț și ... All-in1993 All-in1993 Buna ziua. O mama vrea sa își ia copii de la fostul soț și sa plece în străinătate pt a le oferi copiilor un trai mai bun, însă să fostul soț nu ... (vezi toată discuția)
Custodie copil dincadan dincadan In urma divortului un copil a ramas la mine si unul la fosta sotie. Copilul ramas la fosta sotie are 4 ani si aceasta il tine la o matusa si are de gand sa ... (vezi toată discuția)