avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa timbru judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa timbru judecata

Buna ziua.
As dori sa stiu ce se intampla daca nu platesc o taxa de timbru pentru un proces. Se inchide procesul pur si simplu? Se da castig de cauza paratului? Ma obliga cumva judecatoria sa platesc daca pur si simplu nu ma prezint?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 08:50, 5 Noiembrie 2019
daca nu platiti, cererea se anuleaza, nu da dreptate paratului.
Ar trebui sa dati ceva detalii, in ce faza a procesului sunteti.
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
gi-jane2, moderator
În ipoteza în care nu achitați taxa de timbru judiciar calculată de instanță în procedura de regularizare în termen de 10 zile de la
comunicarea adresei, cererea se va anula ca netimbrată!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatie solutie proces Marius Nou Marius Nou Va rog sa-mi spuneti ce inseamna aceasta solutie data in urma unui proces: \"Anulează cererea de suspendare ca netimbrată şi cererea de chemare în ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnã soluția ”dezînvestire” în acest caz? maryan_eu maryan_eu Buna ziua As dori sa stiu ce inseamna urmatoarele ,,concluzii\\" intr-un proces care nu a fost inca judecat,proces pentru partaj. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru judiciar eronata in minus seldom seldom Buna ziua, Azi mi-a venit o comunicare ca trebuie sa achit taxa judiciara de timbru 0 si am drept de contestatie in 3 zile, sub sanctiunea anularii ... (vezi toată discuția)