avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis de conducere

Am fost oprit de politie verificat cu aparatele lor de alcool si de droguri nu au iesit pozitive nici unul dar politistului i sa parut suspect asa ca ma dus la spital acolo am dat sange urina iar politistu a spus ca urina mea nu are culoare si ca trebuie sa dau alta evident am cerut sa fiubsondat deoarece nu mai puteam urina am plecat acasa iar a 2 zi a venit in civil la usa mia dat o dovada fara drept de circulatie si mia luat permisu de atunci aștept sa fiu sunat el mia zis ca va fii o mare clasare in acest dosar
Cel mai recent răspuns: MarkKase777 , utilizator 07:36, 5 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă este adevărat din cele precizate de dumnv este un abuz din partea poliției.Va sfătuiesc să faceți plângere împotriva agentului.

Cda66 a scris:

Am fost oprit de politie verificat cu aparatele lor de alcool si de droguri nu au iesit pozitive nici unul dar politistului i sa parut suspect asa ca ma dus la spital acolo am dat sange urina iar politistu a spus ca urina mea nu are culoare si ca trebuie sa dau alta evident am cerut sa fiubsondat deoarece nu mai puteam urina am plecat acasa iar a 2 zi a venit in civil la usa mia dat o dovada fara drept de circulatie si mia luat permisu de atunci aștept sa fiu sunat el mia zis ca va fii o mare clasare in acest dosar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)
Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la ... Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera am fost testat cu etilotestu rezultatul a fost 0.00 polițistul mia făcut ... (vezi toată discuția)
Permis retinut raducan-m raducan-m Salut, as avea si eu o mica intrebare. Pe data de 17/12/2015 am fost oprit de catre un echipaj de politie avand 0.51 alcool in aeru expirat , am fost dus la ... (vezi toată discuția)