Vă mulțumesc, pentru răspuns, cu siguranță am s-o fac insa acum stau la pat nu mă simt capabil de a merge, mi-e teamă să nu fac altă criză de epilepsie, am avut una azi și mi-a luat puterile, am nevoie de ce-l puțin o zi de recuperaré! Problema este că orice memoriu nu ajunge la domnul Primar ci pe mana celor împotriva cărora fac pangerea, sesizările sunt preluate de angajați, chiar ei mi-au spus-o... Așa că cu memoriile către Primărie nu mă mai încred. Dar la poliție as incerca, ieri eram pe punctul de a chema poliția pentru a face cel puțin un proces verbal prin care să noteze ceea ce sesizăm dar mi-a zis o doamnă care păzește acolo, să nu chem poliția că îmi fac rău singur, și mă temeam să nu iau amendă, eu nu am luat amenzi niciodată, cu atât mai puțin doresc să iau una acum, dacă iau amendă pierd cei 500 de lei pe care ii primesce de la Primăria Generala sau DGSAMB.... Așa că am înghițit batjocura dar am înregistrat tot! Iar starea de azi se datorează în special lor, la mine epilepsia se declanșează in special pe fond emotiv, nu suport anumite nedreptățI si mă consum pe interior, iar când nu mă consum pe interior mă răstesc, refulez când cineva mă ia de prost.
Înțeleg au de lucru, sau nu doreau să între în treaba colegei lor, sau pur și simplu încerca să se comporte așa pentru a înțelege că nu am de ales, că trebuie să accept situația.. in fine. Mâine când am timp revin cu argumente, videoclipurile le voi pune pe YouTube nelistate, le voi folosi pentru plângerea penală care sper să o termin cât de curând, la mine durează să scriu, să așez cuvintele într-un mod în care sa fiu bine înțeles sau cel mai simplu pentru mine este sa povestesc pas cu pas, rezumate din care să fiu foarte bine înțeles nu prea reușesc să fac, creierul meu a fost afectat de crizele de epilepsie,. Aceasta boală de la 17 in urma unui acident de muncă, lucram la negru in construcții și am cazut pe scări
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Puteti sa faceti o plângere la poliție daca considerati ca este vorba de fapte de natură penala,puteti sa faceti un memoriu în scris către primar în care sesizati problemele cu care va confruntați.
De exemplu