avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua.am și eu o întrebare...am avut o casa de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua.am și eu o întrebare...am avut o casa de la primărie ...

Bună ziua.am și eu o întrebare...am avut o casa de la primărie de pe timpul lui Ceaușescu..a fost primita de părinții mei..tata a decedat..mama nu mai sta în România...am scris celor de la primărie dacă se poate recupera casa și au spus ca am nevoie de un avocat pt asta..În casa nu mai sta nimeni de 10 ani..datorii nu sunt pe numele nici unui frate sau pe numele mamei..ce ar trebuii sa fac sa pot recupera casa ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:58, 5 Octombrie 2022
Ați avut o casa de la Primărie în sensul ca părinții dvs au avut calitatea de chiriași în imobilul respectiv.?Ma îndoiesc ca aveți prioritate la incheierea unui nou contract chiar dacă părinții dvs au avut statutul de chiriași.Poate imobilul e revendicat sau e în.paragins altfel de ce nu ar mai fi folosit în fondul.locstiv al instituției respective.Contactati un av pt a face în numele dvs o cerere în scris un memoriu către Primărie trebuie începute ceva demersuri..Sunt n variabile,dvs ați îndeplini condițiile pt o locuință sociala etcetc.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul nostru a revendicat terenul ,dar nu a revendicat clădirile ... Adina Sfetcu Adina Sfetcu Avocatul nostru a revendicat terenul ,dar nu a revendicat clădirile după teren. Terenul ne a fost retrocedat dar când am revendicat ce.e 3 case a lui ... (vezi toată discuția)
Legea 112 ASIS de SIRIA ASIS de SIRIA Va prezint urmatoarea situatie:casa nationalizata ,o gramada de ani chiriasi la stat.cand s-a dat legea s-au facut demersurile de cumparare de catre chiriasi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,va supun speță mai detaliat deoarece la prima nu ... Georgecolonesti Georgecolonesti Buna ziua,va supun speță mai detaliat deoarece la prima nu am primit nicio părere .străbunicul meu a avut 3 copii,după moartea lui,băiatul lui a făcut ... (vezi toată discuția)